Війна на Донбасі: ситуація напружена, 9 військових зазнали поранень
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: ситуація напружена, 9 військових зазнали поранень

Війна на Донбасі: ситуація напружена, 9 військових зазнали поранень

За минулу добу, 3 травня, бойовики на Донбасі влаштували 52 обстріли позицій українських сил, в результаті яких дев'ять бійців Збройних сил України отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку з танка, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики били по опорних пунктах в районі Авдіївки.

З 82 мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів великих калібрів бойовики обстрілювали позиції біля населеного пункту Піски, а опорні пункти біля Луганського – зі 120 мм мінометів і озброєння БМП.

Читайте також: Врятував цілий батальйон: в мережі з'явилася яскрава розповідь про бійця АТО

По оборонцях в Кам'янці ворог бив з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів, а в районі шахти Бутівка – з 82 мм мінометів, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів і кулеметів великих калібрів. З мінометів калібру 82 мм і гранатометів бойовики обстрілювали позиції поблизу Троїцького і Верхньоторецького. З гранатометів різних систем і стрілецької зброї сепаратисти вели вогонь по опорних пунктах біля Зайцевого. У районі населеного пункту Піски "працювали" снайпери.

На Приморському напрямку з артилерії калібру 122 мм, 82 мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики били по силах АТО поблизу Водяного. З мінометів калібру 120 мм і 82 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог стріляв по опорних пунктах біля Павлополя.

З мінометів калібру 120 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали сили АТО в Гнутовому, а з переносної реактивної системи "Град", мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП – в Широкіно. З мінометів калібру 82 мм обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Красногорівки, а по опорних пунктах поблизу Мар'їнки – з гранатометів і кулеметів. В районі Водяного, Новотроїцького та Новомихайлівки активізувалися снайпери.

На Луганському напрямку з мінометів 120 мм калібру бойовики обстрілювали українські позиції біля Кримського, а 82 мм міномети, гранатомети і кулемети великих калібрів застосовували поблизу Новозванівки і Новоалександрівки. Також сили АТО в Новоолександрівці обстрілювали ся з озброєння БМП, а в Троїцькому – з автоматичних гранатометів.

З гранатометів різних систем і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по позиціях біля Станиці Луганській та Лобачевого. В районі Новоалександрівки активізувалися снайпери.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у штабі АТО розповіли про подвиг трьох українських бійців, які загинули, рятуючи свого пораненого товариша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?