Макрон заявив, що не підкорятиметься диктату Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Макрон заявив, що не підкорятиметься диктату Путіна

Макрон заявив, що не підкорятиметься диктату Путіна
Джерело:  RFI

Кандидат в президенти Франції від руху "Вперед!"Емманюель Макрон під час заключних теледебатів з кандидатом від "Національного фронту" Марін Ле Пен заявив, що не буде підкорятися диктату президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Міжнародне радіо Франції (RFI).

"Я не підкорятимусь диктату Путіна, і в цьому моя відмінність від пані Ле Пен", - сказав Макрон.

Він зазначив, що має намір обговорювати з Москвою питання конфлікту на Донбасі й війни в Сирії. За його словами, необхідно домогтися деескалації на Донбасі, і Росія повинна виконувати взяті на себе зобов'язання.

Читайте також: У кандидата в президенти Франції проїхались по путінській пропаганді

Марін Ле Пен, звертаючись до свого суперника, назвала себе "народним кандидатом", "кандидатом Франції, яку ми любимо і французької культури". Макрона вона охарактеризувала як "вибір дикої глобалізації, уберізаціі, безробіття та економічної розрухи".

Нагадаємо, під час заключних теледебатів за Макрона віддали свої голоси 63% глядачів, Ле Пен підтримали 34%. При цьому 60% опитаних вважають, що ідеї і цінності Макрона їм ближчі, а ідеї Ле Пен підтримують 36%.

Другий тур виборів президента Франції відбудеться у неділю, 7 травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Макрон заявив, що Європейський союз має бути реформований, інакше Франція вийде зі складу ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?