Бред Пітт дав перше інтерв'ю після розриву з Анджеліною Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бред Пітт дав перше інтерв'ю після розриву з Анджеліною Джолі

Бред Пітт дав перше інтерв'ю після розриву з Анджеліною Джолі
Джерело:  gq.com

Знаменитий голлівудський актор Бред Пітт вперше після розриву з Анджеліною Джолі дав відверте інтерв'ю американському чоловічому глянцю.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на журнал GQ.

За словами актора, він дуже шкодує, що не приділяв своїм дітям належної уваги, а весь свій час присвячував роботі.

"Сім'я завжди має бути на першому місці. Люди на смертному одрі не говорять про свої винагороди або досягнення, вони згадують близьких і каються — це головне. Я говорю це як людина, яка віддавала весь свій час роботі. Діти дуже ніжні. Вони вбирають все і потребують підтримки. Їм необхідно, щоб хтось узяв їх за руку і все пояснив. Вони хочуть бути почутими. Коли я був поглинений роботою, я не чув їх. Тепер я хочу бути краще", - сказав Пітт.

Читайте також: Анджеліна Джолі знову зібралася заміж

"Коли мені зателефонували з органів опіки, я відчув, що мене поклали на лопатки і зв'язали по руках і ногах. Проте ми зуміли розібратися з цією проблемою. Ми обидва прагнули зробити, як краще. Я чув, як один адвокат сказав: "У суді ніхто не виграє, питання лише в тому, кого він ранить більше". Це дійсно так, ти витрачаєш цілий рік, щоб збудувати справу і довести свою правоту, але це лише інвестиції в уїдливу ненависть один до одного. Я відмовився від цієї ідеї. На щастя, в цьому ми прийшли до угоди з моїм партером. Діти дуже страждають, коли рушиться сім'я", - наголосив актор.

"Говорять, якщо любиш — відпусти. Я завжди рахував цю фразу кліше, але на своєму досвіді зрозумів, що вона означає. Любов не дорівнює володінню, ти не повинен чекати від людини нічого навзаєм", - підкреслив актор.

Нагадаємо, шлюборозлучний процес між Піттом та Джолі триває вже більше року. Причин розставання зіркової пари називали декілька. Одні говорили, що усьому виною політична кар’єра Джолі, інші — її зайві ревнощі, треті — зради Пітта.

Як повідомляв ONLINE.UA, Бред Пітт красується одразу на трьох обкладинках журналу GQ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?