Двоє бойовиків ДНР отримали вирок за спробу теракту
Категорія
Події
Дата публікації

Двоє бойовиків ДНР отримали вирок за спробу теракту

Двоє бойовиків ДНР отримали вирок за спробу теракту

У Запоріжжі районний суд Жовтневого району засудив двох мешканців Донецької області, членів диверсійно-розвідувальної групи так званої ДНР до 11 і 10 років тюремного ув'язнення за спробу теракту на залізниці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Запорізької області.

"Зазначені особи 06.02.2015, як члени диверсійно-розвідувального підрозділу "Інтернаціональна бригада №15" терористичної групи "Кальміус", підконтрольної так званої ДНР, створили умови для аварії залізничного складу шляхом приміщення на шляху гальмівного башмака, всередину якого помістили гранату РГД-5", - йдеться у повідомленні.

Також у рішенні суду зазначено, що "злочинні дії були вчасно викриті та припинені працівниками УСБУ в Запорізькій області".

Читайте також: СБУ затримала жителя Покровська, який за гроші бойовиків псував пам’ятники на Донбасі

Під час судового розгляду обвинувачені своєї провини не визнали, стверджуючи, що протиправних дій вони не чинили.

Суд визнав підсудних винними за статтями "закінчений замах на диверсію, вчинений за попередньою змовою групою осіб", "участь у терористичній організації та інше сприяння діяльності терористичної організації" і "незаконне поводження з боєприпасами та вибуховими речовинами".

Диверсанти отримали 11 і 10 років тюремного ув'язнення з конфіскацією всього особистого майна.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські розвідники повідомляли про втрати у лавах бойовиків, які сталися через внутрішні розбірки, а також надмірне вживання алкоголю і наркотиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?