Віталій Кличко розповів про бій-реванш брата проти Джошуа: з'явилося відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Віталій Кличко розповів про бій-реванш брата проти Джошуа: з'явилося відео

Віталій Кличко розповів про бій-реванш брата проти Джошуа: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Легенда надважкої ваги Віталій Кличко підтримає будь-яке рішення брата Володимира щодо бою-реваншу проти чемпіона світу WBA, IBF і IBO Ентоні Джошуа.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це Віталій Кличко сказав в ефірі телеканалу "1+1".

Дивіться: Кличко - Джошуа: відео фантастичного бою на "Уемблі"

"Якщо Володимир матиме мотивацію, і скаже собі "я вийду на бій і зроблю все можливе, щоб виграти і це буде бій мого життя, щоб перемогти Джошуа". Я завжди підтримаю свого брата. Але реванш - це дуже складне запитання. Якщо так просто виходити заради бою – я не хочу. Якщо він скаже "я зроблю все, щоб виграти цей бій" – завжди буду його підтримувати. Мотивація повинна бути однозначно: вийти і поставити крапки над "і". Яке рішення прийме Володимир – я його підтримаю. Якщо брат не буде готовий, я скажу, що не хочу цього бою. Але внутрішньо я за те, щоб він вийшов і поставив крапки над "і", - сказав Віталій Кличко.

Дивіться: Підсумки бою Кличко — Джошуа: дивіться відео

Мер Києва підкреслив, що підготовка до бою - це дуже важка праця.

"Можете собі уявити: щодня протягом 25 років ти приходиш у зал. А бій – це такий десерт. Ти повинен навантажувати себе – це іспит. Тренування, підготовка… Двічі-тричі на день тренуватися. Хтось може піти в ресторан, хтось – відпочивати, а у тебе є режим і повинен щодня готуватися. Потім бачиш такі бої. Людина втомлюється і не можливо це робити все своє життя", - зазначив Віталій Кличко.

Дивіться: Кличко — Джошуа: статистика ударів фантастичного бою на "Уемблі"

Нагадаємо, після поразки від Джошуа Володимир Кличко зробив заяву щодо бою-реваншу.

Водночас, Джошуа заявив, що готовий провести бій-реванш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?