Захист Януковича планує подати клопотання про виклик 80 свідків - Сердюк
Категорія
Політика
Дата публікації

Захист Януковича планує подати клопотання про виклик 80 свідків - Сердюк

Захист Януковича планує подати клопотання про виклик 80 свідків - Сердюк
Джерело:  online.ua

Адвокат колишнього президента-втікача Віталій Сердюк заявив, що захист Віктора Януковича має намір подати клопотання про виклик 80 свідків у справі про державну зраду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

"Захистом підготовлено цілу низку клопотань. Буде заявлятися клопотання про виклик близько 80 свідків у цій справі. Я думаю, їхні свідчення будуть дуже цікаві народу України у вирішенні питання, що відбувалося в Криму в 2014 році і хто повинен нести відповідальність за ситуацію, яка зараз з Кримом. Частина свідків знаходиться на території України, частина - на території Росії", - сказав Сердюк.

Читайте також: ГПУ не зацікавлена в отриманні даних від Януковича - адвокат

Нагадаємо, Оболонський районний суд Києва сьогодні, 4 травня, почав підготовче засідання у справі про держзраду Януковича. Захист просив суд відкласти підготовче засідання до рішення Апеляційного суду про зміну підсудності справи.

Як повідомляв ONLINE.UA, суд у справі про державну зраду Віктора Януковича перенесли на 18 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?