На Дніпропетровщині 440 шахтарів під землею вимагають підвищення зарплат
Категорія
Події
Дата публікації

На Дніпропетровщині 440 шахтарів під землею вимагають підвищення зарплат

На Дніпропетровщині 440 шахтарів під землею вимагають підвищення зарплат

Шахтарі кількох шахт, розташованих у Кривому Розі та Тернівці Дніпропетровської області, після нічної зміни не виїхали на поверхню, під землею вони проводять збори, на яких вимагають підвищення заробітних плат.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця.

"Уся нічна зміна ш. "Родіна", ш. "Гвардійська", ш. "Тернівська" та "Кривбасшахтоуправління" та 10 гірників ш. "Октябрьская" не виїхали на поверхню! Шахтарі вимагають підняття заробітньої плати. Гірники розуміють, що останнім часом кошти не виділялися на розвиток підприємств, а лише вичавлювали ресурси", - написав він. За його словами, гірники не припиняли роботу.

"На даний час вони проводять збори під землею. Працівники І зміни також спустилися в шахту", - зазначив голова профспілки.

Читайте також: Безробітні шахтарі Донбасу збирають мітинг проти Захарченко

Він також наголосив, що Незалежна профспілка гірників України робитиме все, щоб допомогти гірникам в реалізації та задоволенні їхніх вимог. Та звернувся до членських організацій, аби ті максимально допомагали протестувальникам "для захисту від тиску на них влади, поліції та бандитських формувань, що часто використовуються в таких ситуаціях".

За останніми повідомленнями, під землею перебувають 440 гірників.

Шахти "Родіна", "Октябрьская", "Гвардійська", "Тернівська" входять до складу ПАТ "Криворізький залізорудний комбінат" - найбільшого підприємства в Україні з видобутку руди підземним способом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?