Луценко: прихильникам Януковича та зрадофілам не варто радіти
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко: прихильникам Януковича та зрадофілам не варто радіти

Луценко: прихильникам Януковича та зрадофілам не варто радіти

Генеральний прокурор Юрій Луценко порадив не поспішати радіти людям, які задоволені відмовою Інтерполу оголосити у розшук низку втікачів, серед яких екс-президент Віктор Янукович, депутат Олександр Онищенко, колишній голова Адміністрації президента Андрій Клюєв.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника ГПУ.

"Прихильникам Януковича і зрадофілам не варто радіти рішенню Інтерполу про зняття з розшуку Януковича, Оніщенка, Клюєва. І цю проблему ми вирішимо", - запевнив він.

Читайте також: Рішення Інтерполу не мають значення для суду над Януковичем — Єнін

 За словами Луценка, він бачить кілька варіантів розвитку подій.

"Або переконаємо Печерський суд прийняти рішення у відповідності до вимог нового керівництва Інтерполу. Або отримаємо в суді вирок і оголосимо віп-утікачів у розшук для відбування покарання", - розповів керівник ГПУ.

Також генпрокурор нагадав, що "результат роблять наполегливі оптимісти, песимісти лише спостерігачі".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше депутат-утікач Олександр Оніщенко, якого підозрюють у мільярдних крадіжках, прокоментував відмову Інтерполу оголосити його у розшук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?