Все, йду з політики: Навальний познущався з відео "Єдиної Росії"
Категорія
Світ
Дата публікації

Все, йду з політики: Навальний познущався з відео "Єдиної Росії"

Все, йду з політики: Навальний познущався з відео "Єдиної Росії"
Джерело:  online.ua

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який має намір протистояти діючому президенту РФ Володимиру Путіну на майбутніх виборах президента, познущався з його прихильників, які спробували зняти знущальне відео.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter опозиціонера.

"Все. Йду з політики. Мені завдано найстрашнішого з можливих ударів: краснодарська "Єдина Росія" зробила кавер "Тает лёд" про мене", - написав він.

Також Навальний опублікував і саме відео, на якому четверо людей похилого віку начитують віршики на його адресу, написані за мотивами популярної пісеньки.

Читайте також: Опозиціонера Навального в Росії знову облили зеленкою: з'явилися фото

Варто зазначити, що цей допис опозиціонера викликав величезний резонанс у соціальних мережах: росіяни зізнаються, що їм соромно дивитися ролик, та звинувачують його учасників у психічній неповноцінності.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Росії суд прийняв рішення, яке не дозволить Олексію Навальному брати участь у президентських виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?