Чоловік Єлизавети II з осені припинить виконувати королівські обов'язки
Категорія
Світ
Дата публікації

Чоловік Єлизавети II з осені припинить виконувати королівські обов'язки

Чоловік Єлизавети II з осені припинить виконувати королівські обов'язки

Чоловік британської королеви Єлизавети II принц Філіп, якому влітку буде 96 років, з осені припинить виконували королівські обов'язки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Букінгемського палацу.

Читайте також: 90-річна королева Великобританії прокотилася на поні в елегантному вбранні: з'явилися фото

"Його Королівська Високість Герцог Единбурзький вирішив, що з осені цього року більше не буде займатися громадськими справами. Приймаючи це рішення, герцог користується повною підтримкою королеви", - йдеться в повідомленні.

До серпня принц Філіп планує бути присутнім на запланованих зустрічах, а після припинить приймати нові запрошення, хоча час від часу ще з'являтиметься на певних публічних заходах.

Зазначається, що Герцог Единбурзький причетний до діяльності понад 780 організацій, де вже не буде грати активну роль. При цьому Єлизавета продовжуватиме здійснювати повну програму офіційних виступів за підтримки членів королівської сім'ї.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що охоронець Букінгемського палацу в Лондоні одного разу ледь не застрелив королеву Великобританії Єлизавету II.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?