У Міноборони відреагували на інформацію про зуби в сухпайку для військових
Категорія
Події
Дата публікації

У Міноборони відреагували на інформацію про зуби в сухпайку для військових

Міністерство оборони України
У Міноборони відреагували на інформацію про зуби в сухпайку для військових

У Міністерстві оборони України спростували інформацію про нібито виявлені зуби в консервах для військових, яку поширив на своїй сторінці у Facebook екс-боєць АТО.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт відомства.

У прес-службі повідомили, що військовослужбовці Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ спробували зв’язатися із автором посту, однак той на звернення не відреагував.
"Із наявної інформації, а саме фото зображення вмісту консерви, шляхом попереднього аналізу можна зробити висновок, що зображення створено за допомогою графічного редактора. Оскільки жодної додаткової інформації та бажання йти на контакт з Міноборони автор не виявив, мотивом публікації є не що інше, як навмисне розповсюдження завідомо неправдивих даних з метою дискредитації ЗСУ" – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Жителям окупованого Донбасу борги із зарплати виплачуватимуть їжею

У відомстві також зазначили, що інформація щодо фактів незадовільного харчування військовослужбовців Збройних Сил України постійно відслідковується. З цією метою функціонує “гаряча лінія”, номер якої розміщено у кожній їдальні, де харчуються військовослужбовці.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній боєць АТО Сергій Турович написав у соцмережі, що у сухпайку для українських військових виявили зуби. Також Турович опублікував фото сухпайка для військових, на якому чітко видно зуби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?