Ляшко показав указ президента про припинення громадянства Артеменка
Категорія
Політика
Дата публікації

Ляшко показав указ президента про припинення громадянства Артеменка

Ляшко показав указ президента про припинення громадянства Артеменка
Джерело:  online.ua

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко опублікував фото указу президента Петра Порошенка про припинення громадянства України позафракційного депутата Андрія Артеменка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter лідера радикалів.

"Ми заберемо українське громадянство у всіх депутатів і чиновників, які зрадили Україну!!", - написав Ляшко.

Політик додав фото указу президента, в якому говориться, що Андрій Артеменко, Олександр Боровик, Денис Новгородський, Оксана Нусс та Лілія Юсич вважаються такими, що втратили громадянство України.

Читайте також: В БПП заявили, що питання про припинення громадянства Артеменка ще не розглядалося

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко заявив, що президент Петро Порошенко підписав указ про припинення українського громадянства Андрія Артеменка, який пропонував скандальний "план оренди Криму Росією" в рамках врегулювання конфлікту з РФ на Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Артеменко назвав необґрунтованим можливе припинення його громадянства України й заявив, що буде оскаржувати це рішення у разі підтвердження інформації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?