На Донбасі загинув бойовик-поет, який три роки воював проти ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі загинув бойовик-поет, який три роки воював проти ЗСУ

На Донбасі загинув бойовик-поет, який три роки воював проти ЗСУ
Джерело:  online.ua

1 травня в результаті бойових дій загинув російський журналіст та поет Ігор Грач, який три роки воював проти українських військових.

Про це в соцмережах повідомив син загиблого, Ярослав Грач, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Бойовики ДНР використовують російські гранатомети і вогнемети: СБУ показала фото

"Мій батько в 2014 році виїхав воювати за ідеали "Російської весни", - підкреслив Ярослав і зазначив, що не поділяв поглядів батька. - Три роки він був на кордоні і сотні разів, напевно, виходив на бойові завдання".

"Писав десятки віршів про війну, адже він за професією був поетом, писав свої оповідання та книги, там на фронті, в окопі, в казармі...", - додав він.

На момент загибелі Ігору Грачу було 52 роки.

Ярослав в інтерв'ю російським ЗМІ зізнався, що його батько загинув не від кулі українських військовослужбовців: його вбили бандити. До слова, журналіст відправився на Донбас, надивившись світлин про українську "хунту". Ярослав зізнався, що не поділяв поглядів батька.

Як повідомляв ONLINE.UA, правозахисниця Олена Васильєва опублікувала списки росіян, які, за її словами, загинули в результаті бойових дій на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?