Януковича зможуть затримати і доправити в Україну після оголошення вироку - прокурор
Категорія
Події
Дата публікації

Януковича зможуть затримати і доправити в Україну після оголошення вироку - прокурор

Януковича зможуть затримати і доправити в Україну після оголошення вироку - прокурор
Джерело:  Укрінформ

Прокурор відділу Головної військової прокуратури ГПУ Руслан Кравченко вважає, що українські правоохоронні органи зможуть затримати і доставити в Україну екс-президента-втікача Віктора Януковича, якщо суд визнає його винним у державній зраді.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Читайте також: ГПУ клопотатиме про довічне позбавлення волі для Януковича

"Я вважаю, що у разі ухвалення вироку Януковичу наші правоохоронні органи зможуть затримати обвинуваченого Януковича та доправити його до України", - заявив на брифінгу Кравченко. 
"Ми впевнені у своїх об'єктивних зібраних доказах, докази ці грунтуються виключно на положеннях КПК України. Я впевнений, що ми зможемо довести провину Януковича в Оболонському райсуді", - додав він.

Нагадаємо, процес над Віктором Януковичем, який переховується у Росії, розпочався 4 травня в Оболонському районному суді Києва. Засідання перенесли на 18 травня, при цьому Януковичу організують "скайп-участь" у процесі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кравченко заявив, що захист Віктора Януковича під час розгляду справи про держзраду екс-президента не надав жодного доказу і не відкрив жодного матеріалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?