Прикордонники не пустили в Україну байкера з Росії: з'явилось фото
Категорія
Події
Дата публікації

Прикордонники не пустили в Україну байкера з Росії: з'явилось фото

ДПСУ
Прикордонники не пустили в Україну байкера з Росії: з'явилось фото

3 травня українські прикордонники не дозволили в'їзд в Україну російському байкеру, який не спромігся пояснити ціль свого візиту в країну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Читайте також: Путінського "нічного вовка" витурили з Польші

Інцидент стався на українсько-білоруському кордоні на пункті пропуску "Нові Яриловичі".
"З пояснень чоловіка, який рухався на в`їзд мотоциклом SUZUKI, він нібито прямує до товариша в Івано-Франківськ, однак його прізвища та адреси проживання вказати не зміг", - розповіли прикордонники.
"При огляді особистих речей у росіянина також було виявлено камуфльований одяг без розпізнавальних знаків та інші речі. За результатами перевірки прикордонники прийняли рішення про відмову даному громадянину в перетині державного кордону України", - пояснили в Держприкордонслужбі.

Фото: http://dpsu.gov.ua

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Держприкордонслужбі України заявили про відстеження переміщень російських байкерів-фанатів президента Росії Володимира Путіна з клубу "Нічні вовки", які розпочали мотопробіг "Дороги Перемоги — 2017" у Словаччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?