СБУ викрила під Києвом лабораторію для виготовлення амфетаміну з російських компонентів
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ викрила під Києвом лабораторію для виготовлення амфетаміну з російських компонентів

СБУ
СБУ викрила під Києвом лабораторію для виготовлення амфетаміну з російських компонентів

Співробітники Служби безпеки України викрили у Києво-Святошинському районі нарколабораторію для виготовлення амфетаміну із російських прекурсорів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на СБУ.

Правоохоронці встановили, що організували канал троє українців та росіянин, який завозив прекурсори до України автомобілем. Для переробки сировини на амфетамін зловмисники обладнали нарколабораторію у приватному будинку.

Читайте також: На Запоріжжі СБУ знайшла схрон з тисячами набоїв і десятками гранат

"Щомісяця наркоділки виготовляли понад півтора кілограми психотропів та збували їх через так звані «закладки» наркозалежним столичного регіону. Гроші від «клієнтів» надходили на банківську картку", - повідомили в СБУ.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників оперативники вилучили шістдесят грамів готового амфетаміну, сорок шість кілограмів прекурсора фенілнітропропена та обладнання для виготовлення наркотиків.

Повідомляється, що вартість вилученого психотропу та прекурсорів складає триста п’ятдесят тисяч гривень. У дилерів також виявили дев’яносто п’ять тисяч російських рублів для закупки сировини та сорок тисяч гривень від реалізації амфетаміну.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Чернігівщині Служба безпеки України ліквідувала міжнародний поштовий канал контрабанди ЛСД.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?