Путін, можливо, не братиме участі у виборах - Жириновський
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін, можливо, не братиме участі у виборах - Жириновський

Путін, можливо, не братиме участі у виборах - Жириновський
Джерело:  Дощ

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський заявив, що, можливо, Володимир Путін не братиме участі у виборах президента РФ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський телеканал Дождь.

"Ще не відомо. Не поспішайте. Він любить робити оригінальний хід. Його ставленик має більше можливостей", – сказав російський політик в інтерв'ю телеканалу.

Читайте також: Жириновський став "героєм дня" через заклик розстрілювати і вішати: з'явилося відео

Жириновський, відповідаючи на запитання про наступника Путіна, сказав, що це буде явний представник "кремлівського угруповання".

На питання, хто буде наступником Путіна та чи буде це прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, лідер ЛДПР зазначив, що поки рішення не прийнято.

"Там осіб 10 є. Вони вирішать. Вони ще не вирішили. Всі рішення будуть прийняті в грудні. Під Новий рік подаруночок буде", – заявив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, російського опозиціонера Олексія Навального позбавили можливості брати участь у виборах президента РФ, відхиливши його скаргу щодо вироку у справі "Кіровлісу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?