Втрати на Донбасі: з'явилися імена та фото загиблих у травні бійців АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Втрати на Донбасі: з'явилися імена та фото загиблих у травні бійців АТО

Втрати на Донбасі: з'явилися імена та фото загиблих у травні бійців АТО
Джерело:  apostrophe.ua

У мережі з'явилися імена та фото декількох бійців АТО, що загинули на Донбасі протягом травня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Первый Криворожский".

Читайте також: Нові втрати на Донбасі: троє бійців ЗСУ загинули, рятуючи товариша

Так стало відомо, що одним із загиблих бійців у боях під Світлодарською дугою у Донецькій області став 31-річний військовослужбовець з Кривого Рогу Юрій Мальков, який служив у лавах 53-ї бригади. Повідомляється, що він загинув у результаті обстрілу збоку бойовиків так званої ДНР.

Фото із соцмереж

Також повідомляється про загибель на Світлодарській дузі бійця із 1 роти 43-го батальйону Сергія Смирнова. Згідно із попередніми даними, він загинув, потрапивши у ворожу засідку.

2 травня під Авдіївкою у результаті мінометного обстрілу загинув сержант Сергій Богданов, який був бійцем 23-го окремого мотопіхотного батальйону "Хортиця". У день загибелі йому виповнилось 60 років. До війни на Донбасі Богданов жив у Мелітополі Запорізької області.

Фото: facebook.com/sezpzp

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 травня стало відомо, що у перший день місяця в ході бойових дій в районі Світлодарської дуги на Донбасі загинув 22-річний український снайпер Анатолій Біжко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?