Обама висловив захоплення передвиборчою кампанією Макрона: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама висловив захоплення передвиборчою кампанією Макрона: з'явилося відео

Обама висловив захоплення передвиборчою кампанією Макрона: з'явилося відео

Колишній президент США Барак Обама заявив, що захоплений передвиборчою кампанією кандидата в президенти Франції Еммануеля Макрона.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Макрона.

Французький політик поділився на своїй сторінці відео, в якому Обама висловив підтримку лідеру політичного руху En Marhe!

"Я завжди був вдячний за дружбу із французьким народом, а також за роботу, яку ми зробили протягом мого президенства. Вибори у Франції є надзвичайно важливими для країни, а також цінностей, про які ми так турбуємося, адже успіх Франції має значення для усього світу. Я захоплений передвиборчою кампанією Макрона. Він відстоює ліберальні цінності", — сказав Обама в своєму зверненні.

Читайте також: Макрон заявив, що не підкорятиметься диктату Путіна

"Надія є. Дякую, Барак Обама", - написав Макрон.

Нагадаємо, під час заключних теледебатів за Макрона віддали свої голоси 63% глядачів, Марін Ле Пен підтримали 34%. При цьому 60% опитаних вважають, що ідеї і цінності Макрона їм ближчі, а ідеї Ле Пен підтримують 36%.

Другий тур виборів президента Франції відбудеться у неділю, 7 травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше колишній кандидат в президенти Франції Франсуа Фійон заявив, що йде з політичного життя та підтримує в другому турі виборів Еммануеля Макрона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?