ФСБ затримала українця за звинуваченням у контрабанді зброї та вибухівки
Категорія
Світ
Дата публікації

ФСБ затримала українця за звинуваченням у контрабанді зброї та вибухівки

ФСБ затримала українця за звинуваченням у контрабанді зброї та вибухівки

У російському Краснодарі затримали громадянина України за звинуваченнями у контрабанді зброї та вибухівки, та продажі її в Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс, що цитує групу громадських зв'язків регіонального управління ФСБ.

Читайте також: ФСБ Росії затримала і відправить у ДНР "українського розвідника" - ЗМІ

Зазначається, що російські силовики нібито перекрили "незаконний канал поставки вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухових речовин контрабандним шляхом з території України з метою їх подальшого збуту".

"У Краснодарі при збуті засобів ураження затриманий громадянин України, якого підозрюють у скоєнні вказаного злочину", – сказав представник спецслужби.

Як зазначив працівник ФСБ, наразі вирішується питання щодо порушення кримінального провадження проти затриманого українця.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ФСБ РФ заявили про перекриття контрабандного каналу постачання зброї в Росію з України і країн Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?