Бойовики застосували артилерію на Луганському напрямку - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики застосували артилерію на Луганському напрямку - штаб АТО

Бойовики застосували артилерію на Луганському напрямку - штаб АТО
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР застосували артилерійські системи при обстрілі позицій українських сил АТО на Луганському напрямку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Обстріл житлових кварталів Мар'їнки і Авдіївки: штаб АТО показав фото наслідків

Повідомляється, що бойовики обстріляли позиції ЗСУ під Попасної з 122-міліметрових артилерійських систем та 120-мм мінометів. Також мінометний вогонь вівся і в Донецькому та Приморському напрямках.

Станом на 18:00 троє бійців АТО отримали поранення внаслідок 24 обстрілів.

На Луганському напрямку, з артилерійських систем калібру 122-мм та 120-міліметрових мінометів противник гатив по позиціях в районі Попасної. З протитанкового ракетного комплексу та автоматичних гранатометів бив по опорних пунктах поруч Новозванівки, а з великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях поблизу Кримського. Зі стрілецької зброї ворог обстріляв захисників Валуйського", - йдеться у повідомленні штабу.

"На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм та кулеметів великого калібру противник вів вогонь по захисниках Луганського, а з 82-міліметрових мінометів та протитанкових гранатометів – по оборонцях Зайцевого. 82-міліметрові міномети, гранатомети та кулемети великих калібрів ворог застосував по позиціях поруч Авдіївки та шахти "Бутівка". З протитанкових гранатометів противник обстрілював наших воїнів під Новгородським", - повідомили у штабі АТО.

"На Приморському напрямку, 82-міліметрові міномети ворог застосовував по позиціях неподалік Гнутового. З мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник вів вогонь по опорних пунктах поблизу Мар’їнки, а з протитанкових гранатометів – по позиціях під Павлополем, Богданівкою та Красногорівкою. Зі стрілецької зброї та кулеметів великих калібрів противник бив по опорних пунктах морських піхотинців в районі Водяного. Зі стрілецької зброї ворог обстрілював захисників Новоселівки Другої", - сказано у зведенні.

Як повідомляв ONLINE.UA, члени місії ОБСЄ зафіксували обстріли, що велися бойовиками так званої ДНР з окупованого Донецька 3 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?