В Іраку школа потрапила під ракетний обстріл, 81 людина загинула - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

В Іраку школа потрапила під ракетний обстріл, 81 людина загинула - ЗМІ

В Іраку школа потрапила під ракетний обстріл, 81 людина загинула - ЗМІ
Джерело:  Anadolu

В іракському місті Мосул школа потрапила під ракетний обстріл, в результаті чого загинула 81 людина.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.

Видання, посилаючись на джерела в структурах безпеки Іраку пише, що удар був нанесений по школі Ель-Вела в західному передмісті Мосула, який контролюється бойовиками ІДІЛ.

Серед загиблих - 34 чоловіка, 29 жінок і 18 дітей. Зазначається, що люди ховалися в школі через бої між іракськими силовиками й бойовиками ІДІЛ.

Читайте також: В Іраку ракетним ударом знищено ватажка ІДІЛ з Росії

Видання The Washington Post передає, що Пентагон вже почав перевірку достовірності інформації про загибель місцевих жителів. Зазначається, що в мережі терористичне угрупування ІДІЛ опублікувало відео, на якому відображені наслідки авіаудару, нанесеного, ймовірно, по притулку для біженців.

На ролику невідомий чоловік каже, що об'єкт, який потрапив під бомбардування - школа. Також він додав, що "удар був навмисним". Однак видання зазначає, що поки не вдалося визначити справжність ролика і точне місце зйомки.

Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці лютого підрозділи армії Іраку почали вирішальний бій за місто Мосул, яке є одним з останніх центрів опору бойовиків терористичної організації "Ісламська держава".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?