Російські туристи розповіли, як їх не люблять на іноземних курортах
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські туристи розповіли, як їх не люблять на іноземних курортах

Російські туристи розповіли, як їх не люблять на іноземних курортах
Джерело:  asket.livejournal.com

У мережі з'явилися розповіді про туристів з Росії, яких нібито ображають відпочиваючі з інших країн на іноземних курортах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на запис блогера під псевдонімом Asket у "Живому Журналі".

За його словами, в одному з відомих турецьких готелів жінка з Росії поскаржилася на те, що туристи з Молдови відмовилися спілкуватися з нею і її друзями, дізнавшись, з якої країни вони приїхали.

Схожим чином на іншу групу російських туристів відреагували і відпочиваючі з України та Грузії, які при цьому начебто ще й нагрубили росіянам.

Читайте також: Туристичний сезон в окупованому Криму: росіяни втрачають інтерес до півострова

"І ми ось тут ходимо, своїх збираємо, щоб скарги в готель написати, що ж це таке? Ми ж приїхали відпочити, а з нами ніхто навіть у волейбол грати не хоче", — заявила жінка.

Вона додала, що інші туристи також висловлюють образи на адресу президента Росії Володимира Путіна, а персонал готелю не розуміє суті претензій росіян.

"Тільки про що вони збираються скаржитися? Чого вони хочуть? Щоб адміністрація змусила решту туристів мінімум по дві години на день грати з росіянами в настільні ігри? Ідіоти. Сильно підозрюю, що в результаті росіяни вчинять, як завжди, і, щоб їх помітили, на***ть посеред пляжу. Або в басейни наблюють", - саркастично зауважив блогер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Росія зняла більшу частину санкцій з Туреччини, залишивши в силі лише заборону на продаж помідорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?