Міграційна служба підтвердила припинення громадянства Артеменка
Категорія
Політика
Дата публікації

Міграційна служба підтвердила припинення громадянства Артеменка

Міграційна служба підтвердила припинення громадянства Артеменка
Джерело:  dmsu.gov.ua

Державна міграційна служба підтвердила, що відповідно до указу президента Петра Порошенка народний депутат Андрій Артеменко втратив громадянство.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посилання на сайт відомства.

"Президентом України видано указ про втрату громадянства України особами, які не виконали зобов'язання припинити іноземне громадянство, а також такими, що добровільно набули громадянство іноземних держав", - йдеться у повідомленні.

Матеріали стосовно нардепа Артеменка надані Генеральною прокуратурою України через Міністерство внутрішніх справ України, опрацьовані Державною міграційною службою України та направлені на розгляд Комісії з питань громадянства при президентові України, у встановленому порядку розглянуті на засіданні Комісії 25.04.2017.

Читайте також: Ляшко показав указ президента про припинення громадянства Артеменка

За Конституцією України президент України приймає рішення про втрату громадянства України на підставі висновків Комісії з питань громадянства.

Загалом, у період з 2012 по 2016 років указами президентів України оформлено втрату громадянства стосовно 323 осіб.
Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат Андрій Артеменко, який раніше пропонував "план оренди Криму Росією" в рамках врегулювання конфлікту на Донбасі, назвав необґрунтованим можливе припинення його громадянства України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?