П'яний бойовик ЛНР розчавив авто місцевого жителя, чоловік помер на місці
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний бойовик ЛНР розчавив авто місцевого жителя, чоловік помер на місці

П'яний бойовик ЛНР розчавив авто місцевого жителя, чоловік помер на місці

Бойовик так званої ЛНР, перебуваючи за кермом бойової машини в стані алкогольного сп'яніння, здійснив наїзд на легковий автомобіль місцевого жителя, в результаті чого цивільний водій помер на місці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Продовжують мати місце випадки злочинів військовослужбовців ЗС РФ у відношенні до місцевого населення. Під час пересування бойової техніки у рамках підготовки до "святкових" заходів водій бойової машини зі складу одного з полків 1 АК ЗС РФ, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на легковий автомобіль місцевого жителя. Цивільний водій автомобіля помер на місці пригоди", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Розвідка: бойовики на Донбасі зазнали нових втрат через алкоголь, наркотики та розбірки 

Зазначається, що внаслідок тиску командування полку на місцеві "органи правопорядку" загиблий визнаний винним у дорожньо-транспортній пригоді.

Як повідомляв ONLINE.UA, на Луганщині бойовики так званої ЛНР під час "роз’яснювальної бесіди" до смерті забили 38-річного мешканця Станиці Луганської.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?