У NASA показали відео польоту Сassini між кільцями Сатурну
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

У NASA показали відео польоту Сassini між кільцями Сатурну

NASA
У NASA показали відео польоту Сassini між кільцями Сатурну

Національна аерокосмічна агенція США опублікувала вражаюче відео прольоту космічного корабля Cassini крізь верхні шари атмосфери Сатурна під час першого "занурення" у проміжок між кільцями і планетою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт NASA.

"Ці знімки прекрасні, але ми не використали всіх можливостей камери, застосувавши досить консервативні установки", - розповів один з учасників проекту з дослідження Сатурну, Ендрю Інгерсолл з Каліфорнійського технологічного інституту в Пасадені.

Читайте також: NASA опублікувала унікальні фото Сатурна, зроблені зондом Сassini

Також він пообіцяв, що аналогічні спостереження будуть проведені 28 червня "і, як я вважаю, отримаємо ще більш красиві й цікаві з наукової точки зору знімки".

Зазначимо, що камера, встановлена на борту Cassini, зробила серію фото, які потім були оброблені і змонтовані у коротке відео.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше дослідники з NASA дали усім мешканцям Землі змогу почути звуки, які долинають з поверхні Сатурну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?