Бойовики ДНР обстріляли представників СЦКК
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР обстріляли представників СЦКК

Бойовики ДНР обстріляли представників СЦКК

Бойовики ДНР обстріляли представників української та російської сторін СЦКК поблизу населеного пункту Безіменне в Донецькій області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"З метою дискредитації Уряду України, здійснення провокації по відношенню до військовослужбовців Збройних Сил України, вчора, 4 травня, близько 18-ї години НЗФ ОРДО здійснили обстріл по населеному пункту Безіменне. Під обстріл потрапили як і військовослужбовці Збройних Сил України, які перебували у складі спостережної групи СЦКК, так і представники російської сторони СЦКК", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: П'яний бойовик ЛНР розчавив авто місцевого жителя, чоловік помер на місці

Крім того, зазначається, що бойовики ДНР звинувачують Збройні Сили України у застосуванні танків, не маючи при цьому жодних фото та відео доказів.

"Крім того, слід зазначити, що при висуванні фейкових звинувачень незаконні збройні формування не враховують відстані між населеними пунктами, нехтують характером місцевості, тактико-технічними характеристиками озброєнь, а особливо тим фактом, що Збройні Сили України виконуючи Мінські домовленості повністю відвели від лінії розмежування важке озброєння, у тому числі й танки", - зазначили в штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу, 4 травня, ситуація на Донбасі залишалася напруженою: бойовики здійснили 58 обстрілів, внаслідок яких 10 українських бійців отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?