На Волині в поле вивантажили фури з мертвими тваринами, протестуючі перекрили трасу: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Волині в поле вивантажили фури з мертвими тваринами, протестуючі перекрили трасу: з'явилися фото і відео

На Волині в поле вивантажили фури з мертвими тваринами, протестуючі перекрили трасу: з'явилися фото і відео
Джерело:  ТСН

У ніч на 5 травня в полі у Ковельському районі Волинської області вивезли 15 фур з тушами тварин, через що селяни на знак протесту перекрили дорогу Київ-Ковель-Ягодин.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН, що цитує слова місцевих мешканців.

Читайте також: У Європі готові допомогти вирішити проблему львівського сміття

Гнилі туші вивантажили між селами Озерне і Заячівка, і селяни відмовляються припинити блокування траси, поки влада не організує вивезення скотомогильника.

Голова Поворської сільради Сергій Семенюк розповів, що відходи вивезли робітники Ковельського ветсанзаводу.

"Це відходи з Ковельського ветсанзаводу, який просто забитий тими відходами. Міська влада не знає, куди їх подіти. Жодна громада не хоче їх приймати. Того вони вночі - десь з 2-ї до 6-ї години вивезли в межах 15 машин тих відходів на людські паї біля села Заячівка. І там такі запахи йдуть "приємні", - розповів він.

Селяни заблокували дорогу, через що там наразі утворився величезний затор.

"Умови людей: щоб місто погрузило і забрало назад ці відходи. Тоді люди одразу розблокують дорогу. Наразі вивезення тушок ніхто не організовує. Ми розмовляли із заступниками губернатора. Губернатор прислав начальника екологічної безпеки області Ткачука. Він людям розказує, що все приберуть, розходьтеся, але люди не вірять", - додав Семенюк.

"Зараз собаки, лиси будуть розтягувати все, і це буде екологічна катастрофа для наших населених пунктів. Люди налякані, зараз ще піде якась чума", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом двох років сміття Львова прийматиме Червоноград.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?