Арбузов назвав звинувачення ГПУ "абсурдними"
Категорія
Політика
Дата публікації

Арбузов назвав звинувачення ГПУ "абсурдними"

Арбузов назвав звинувачення ГПУ "абсурдними"
Джерело:  online.ua

Колишній перший віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов нічого не знає про оголошену йому підозру та називає звинувачення Генпрокуратури абсурдними.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Арбузова.

"Дізнався із преси про те, що Генеральна прокуратура України, нібито, повідомила мені про підозру в зв'язку з розслідуванням порушень, пов'язаних з приватизацією "Укртелекому. Ні мені, ні моїм адвокатам ніхто нічого не повідомляв…Стосовно звинувачень можу абсолютно чітко заявити, що вони абсурдні і не мають під собою ніяких підстав", - йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні сказано, що Арбузов немає ніякого відношення до приватизації "Укртелекому".

Читайте також: Суд над Януковичем: ГПУ анонсувала допит декількох українських високопосадовців

"Вважаю, у ГПУ просто істерика в зв'язку з тим, що Інтерпол зняв з розшуку більшість представників колишньої влади, фактично визнавши політично мотивованими ті звинувачення, які висувалися раніше", - йдеться у повідомленні.

Водночас додається, що Арбузов готовий співпрацювати зі слідством "як у цій справі, так і стосовно десятка інших епізодів, процесуальні дії по яким не пішли далі гучних заяв окремих чиновників ГПУ".

Нагадаємо, у лютому 2016 року щодо колишнього віце-прем’єра і екс-глави Національного банку Сергія Арбузова Генпрокуратура почала досудове розслідування за підозрою в розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах.
Як повідомляв ONLINE.UA, Генеральна прокуратура України повідомила про підозру колишньому першому віце-прем’єр-міністру України Сергію Арбузову у розтраті державних коштів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?