В аеропорту Лондона закрили термінал через підозрілий предмет
Категорія
Світ
Дата публікації

В аеропорту Лондона закрили термінал через підозрілий предмет

В аеропорту Лондона закрили термінал через підозрілий предмет
Джерело:  Reuters

У п’ятницю, 5 травня, лондонський аеропорт Хітроу призупинив польоти з терміналу №3 через виявлення підозрілого предмету на "рентгені" багажу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

У прес-службі аеропорту зазначили, що призупинення роботи терміналу було здійснено у зв’язку із "проблемами безпеки", однак уточнень на надали.

"Польоти з терміналу №3 були призупинені на короткий час у зв’язку з проблемами з безпекою. Ми просимо вибачення в усіх пасажирів, чиїх подорожей це торкнулося", - йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту.

Читайте також: В Лондоні запобігли теракту біля будівлі парламента: з'явилися фото

Поліція Лондону в своїй заяві підтвердила, що працює в терміналі у зв’язку із виявленням підозрілого предмета.

"Ми працюємо з терміналом №3 аеропорту Хітроу після повідомлення про підозрілий предмет, виявлений на рентгені багажу", - йдеться у заяві правоохоронців.

Аеропорт Хітроу має п'ять основних терміналів та є одним із найбільш завантажених аеропортів у світі. Термінал №3 обслуговує в основному далекомагістральні рейси, хоча пропонує також і деякі європейські напрямки.

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 березня біля будівлі парламенту Великобританії в Лондоні сталася стрілянина, в результаті якої загинуло четверо людей, включаючи нападника і поліцейського, ще близько 40 постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?