У Києві біля кафе сталася стрілянина, поранено іноземця
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві біля кафе сталася стрілянина, поранено іноземця

У Києві біля кафе сталася стрілянина, поранено іноземця
Джерело:  online.ua

Біля кафе в Солом'янському районі Києва сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої був поранений іноземець.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Києві.

Зазначається, що на лінію "102" звернувся охоронець кафе, біля якого сталася стрілянина.

"Іноземець розповів, що з учасниками конфлікту познайомився в кафе. Під час застілля вони посварилися і вийшли на вулицю. Там почалася бійка, в результаті якої один з опонентів дістав пістолет і почав стріляти. Стрілець з місця пригоди зник, а його спільника затримали. Постраждалого доставили в медичний заклад з пораненням ноги", - розповіли в поліції.

Читайте також: На Львівщині чоловік відкрив стрілянину на озері: троє рибалок зазнали поранень

Поліція вилучила на місці гільзи та інші речові докази. Відомості про подію належним чином зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Солом'янського управління поліції, вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 квітня невідомий чоловік у Києві здійснив декілька пострілів по вікнах пасажирського автобуса, після чого втік з місця подій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?