СБУ вилучила у жителя Херсонської області зброю, отриману із зони АТО
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ вилучила у жителя Херсонської області зброю, отриману із зони АТО

СБУ вилучила у жителя Херсонської області зброю, отриману із зони АТО

Співробітники Служби безпеки України спільно вилучили у жителя Херсонської області автомати, патрони та гранати, які він отримав із зони АТО на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.

"Правоохоронці встановили, що мешканець одного із сіл Каховського району Херсонської області через знайомих отримував вогнепальну зброю, набої та боєприпаси з району проведення антитерористичної операції", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Одещині на кладовищі виявлено арсенал боєприпасів: з'явилися фото

Зазначається, що під час санкціонованого обшуку у приватному будинку зловмисника оперативники спецслужби вилучили автомат АК–74 та магазин з набоями, понад п’ятсот п’ятдесят патронів різного калібру, дві гранати РГД–5. Чоловік зберігав також майже чотири кілограми сировини, яка за попередніми висновками є марихуаною.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 квітня підрозділ Військової служби правопорядку виявив у Маріуполі на території одного з пансіонатів два схрони з боєприпасами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?