Літак російського уряду порушив повітряний простір Естонії
Категорія
Світ
Дата публікації

Літак російського уряду порушив повітряний простір Естонії

Літак російського уряду порушив повітряний простір Естонії
Джерело:  online.ua

Російський літак Іл-96 порушив повітряний простір Естонії; це перший подібний інцидент у цьому році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням наTwitter прес-служби Міноборони Естонії.

"3 травня літак російського уряду Іл-96 порушив повітряний простір Естонії на північному узбережжі", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни спробували захопити український катер біля Криму, з'явилося відео моменту
Повідомляється, що естонські аеронавігаційні служби не отримували план польоту від Іл-96, який належить державному авіапідприємству "Росія", підпорядкованому Управлінню справами президента РФ, а радіозв'язок із судном був відсутній.

Уточняється, що міністерство закордонних справ Естонії сповістило про порушення кордону літаком РФ російське посольство в країні.
За інформацією Міноборони, це перший подібний інцидент у цьому році. У 2016 році було зафіксовано сім випадків порушення повітряного кордону літаками РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, у п’ятницю, 5 травня, в штаті Західна Віргінія (США) вантажний літак служби доставки UPS зійшов зі смуги під час посадки в аеропорту Йігер і зірвався з обриву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?