Чотири держави приєдналися до санкцій Євросоюзу проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Чотири держави приєдналися до санкцій Євросоюзу проти Росії

Чотири держави приєдналися до санкцій Євросоюзу проти Росії
Джерело:  consilium.europa.eu

До рішення Євросоюзу щодо продовження санкцій проти Росії до 15 вересня 2017 року приєдналися чотири країни: Чорногорія, Албанія, Норвегія і Україна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву високого представника ЄС з зовнішньої і безпекової політики Федеріки Могеріні.

Читайте також: Санкції ЄС проти Росії: з'явився список людей і організацій

"Країни-кандидати на вступ до ЄС Чорногорія та Албанія учасниця Європейського економічного простору Норвегія, а також Україна приєдналися до рішення Ради ЄС" - підкреслила Могеріні.

За її словами, ці країни зобов'язалися забезпечити відповідність національної політики до рішення Ради Євросоюзу. "ЄС взяв до уваги це зобов'язання і вітає його" - йдеться в тексті повідомлення.

Як повідомляв ONLINE.UA, 13 березня Рада ЄС продовжила обмежувальні заходи через дії, що підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України до 15 вересня 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?