У США побудували та передали в Луганську область телевежу
Категорія
Україна
Дата публікації

У США побудували та передали в Луганську область телевежу

У США побудували та передали в Луганську область телевежу
Джерело:  online.ua

Міністр інформаційної політики Юрій Стець розповів, що у США побудували та передали в Луганську область телевежу для інформаційної безпеки України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.

"Є певна програма підтримки, що стосується інформаційної безпеки України, з боку, наприклад, НАТО або представництв країн, в тому числі США. Це стосується фінансової підтримки. Зараз встановлюється телевежа в Луганській області, яка є технічною допомогою, яку нам передали США. Тобто ця вежа є побудованою в США, перевезеною в Україну, і зараз там її встановлюють", - повідомив Стець.

Читайте також: Бойовики ДНР використовують "опудала" для розвідки позицій ЗСУ на Донбасі

За словами міністра інформполітики, низка країн надає фінансову і технічну допомогу в інформаційній безпеці України.

"Є і багато іншого, в тому числі фінансова і технічна допомога, яку нам надають представники уряду США, я говорю зараз виключно про інформаційну безпеку, Британії, наприклад, такої структури, як НАТО", - зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 травня на окуповані території Донбасу відправились 13 вантажівок з ліками і будматеріалами від Червоного Хреста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?