Захарова прокоментувала інцидент з літаком Лаврова в Естонії
Категорія
Світ
Дата публікації

Захарова прокоментувала інцидент з літаком Лаврова в Естонії

Захарова прокоментувала інцидент з літаком Лаврова в Естонії
Джерело:  РІА Новини

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова прокоментувала порушення літаком з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим повітряного простору Естонії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

Нагадаємо, інцидент з російським урядовим літаком Іл-96 стався ще в середу, проте естонська сторона повідомила про нього лише в п'ятницю, 5 травня. Відзначається, що літак з Лавровим на борту порушив повітряний простір Естонії в районі острова Вайндлоо у Фінській затоці.

Читайте також: Військові літаки США вилітали на перехоплення бомбардувальників РФ біля Аляски - ЗМІ

Захарова заявила, що Росія не отримувала від Естонії ніяких офіційних документів в зв'язку з даним епізодом.

"Лавров летів до Фінляндії з візитом. Всі прогонові документи були узгоджені. Політ пройшов у штатному режимі. Екіпаж ніяких повідомлень не отримував. Ніяких документів про порушення в МЗС не надходило", - сказала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом 2016 року авіація країн НАТО здійснила 870 вильотів по тривозі, і з них через російські літаки – рекордні 780 разів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?