В Держдуму Росії внесли законопроект про "курортний збір" в окупованому Криму
Категорія
Події
Дата публікації

В Держдуму Росії внесли законопроект про "курортний збір" в окупованому Криму

В Держдуму Росії внесли законопроект про "курортний збір" в окупованому Криму
Джерело:  Сайт уряду Росії

Уряд Російської Федерації вніс до Держдуми законопроект щодо встановлення курортного збору в окупованому Криму; отримані доходи планують направити на "розвиток курортної інфраструктури".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службою кабінету міністрів РФ.

"Законопроектом передбачається проведення з 1 січня 2018 року по 31 грудня 2022 року включно експерименту щодо запровадження плати за користування курортною інфраструктурою в Республіці Крим, Алтайському, Краснодарському і Ставропольському краях", – сказано в повідомленні.

Відомо, що розмір курортного збору не буде перевищувати 100 рублів на добу, але в залежності від сезону, часу перебування на об'єкті, значення курорту сума може змінюватися.

Читайте також: "Втратили Крим, втратите і Євробачення": італійське ТВ поглумилося над Україною

Як повідомляють російські ЗМІ, якщо законопроект буде прийнятий, курортний збір стягуватимуть не тільки туристів, але і всіх, хто приїжджає на курорти по справах, наприклад відряджених.

Стягувати збори запропонували готелям, індивідуальним підприємцям і зареєстрованим у податковій службі фізособам, які надають готельні послуги або послуги з тимчасового розміщення приїжджих.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві закордонних справ Росії зробили резонансну заяву з приводу резолюції Комітету міністрів Ради Європи по Криму, у якому різко засудили порушення громадянських прав на півострові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?