У Росії сталася загадкова історія з бойовими кораблями
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сталася загадкова історія з бойовими кораблями

У Росії сталася загадкова історія з бойовими кораблями
Джерело:  fontanka.ru

У російському Санкт-Петербурзі військові кораблі, які прибули для участі у параді з нагоди 9 травня, залишили місто до початку урочистостей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Фонтанка».

Порожні причали зафіксували і в російському Кронштадті.

«Вранці 6 травня акваторія Неви між Палацовим і Благовіщенським мостами виявилася порожньою, хоча ще напередодні там стояв на рейді загін бойових кораблів Балтфлоту, які прибули в місто для участі у військово-морському параді», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Росіяни спробували захопити український катер біля Криму, з'явилося відео моменту

За інформацією видання, із шести кораблів загону біля причалу залишилися тільки тральщики «Олександр Обухов» і РТ-57, а також МПК «Зеленодольськ». Підводний човен «Колпино» і малий протичовновий корабель «Уренгой», що прийшли 3 травня, акваторію Неви залишили. Зазначається, що МПК «Зеленодольськ» і тральщики підуть з міста увечері.

Куди так спішно пішли кораблі, не чекаючи 9 травня, у військовому відомстві поки не повідомляють.

Між тим, за даними «Фонтанки», кораблі ЛенВМБ вранці суботи теж залишили причали Кронштадта. Разом з ними пішли корвет «Стійкий» і ракетний катер «Моршанськ», які не встигли увійти в Петербург.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Міністерстві оборони Росії завили, що російські винищувачі Су-35С здійснювали планові польоти над берегами Аляски (США) й не порушували міжнародні правові норми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?