Не треба боротися: патріарх Кирило застеріг росіян від революцій
Категорія
Світ
Дата публікації

Не треба боротися: патріарх Кирило застеріг росіян від революцій

Не треба боротися: патріарх Кирило застеріг росіян від революцій
Джерело:  РІА Новини

Патріарх Московський і всієї Русі Кирило в день святого Георгія Побідоносця закликав народ Росії зберігати єдність і не брати участі у жодних цивільних конфліктах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

За його словами, громадянські війни, які траплялися в історії Росії, ніколи не закінчувалися перемогою, але тільки поділяли народ і приводили до страждань.

«І сьогодні ми іноді чуємо різного роду заклики боротися, в тому числі і один з одним. Не треба піддаватися на ці заклики. Давайте зберігати єдність нашого народу поверх відмінностей, а відмінностей дуже багато», - підкреслив патріарх.

Читайте також: У РПЦ підірвали мережу розповіддю про небагате життя патріарха
Патріарх додав, що росіяни «повинні зберігати єдність поверх будь-яких кордонів».

«Я молюся за те, щоб ніколи більше ніякі громадянські конфлікти, ніякі провокації, на які б особливо відгукувалася душа молодої людини, не похитнули єдність нашого народу», - сказав патріарх Кирило.

Як повідомляв ONLINE.UA, соцмережі насмішила пропозиція Патріарха Московського і всієї Русі Кирила просувати російську гру під назвою лапта на міжнародній арені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?