У Франціï проходить другий тур виборів президента
Категорія
Світ
Дата публікації

У Франціï проходить другий тур виборів президента

У Франціï проходить другий тур виборів президента
Джерело:  online.ua

У неділю, 7 травня, у Франції проходить другий тур президентських виборів.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

За посаду глави держави ведуть боротьбу представниця націоналістичної ультраправої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен та лідер руху "Вперед!" Еммануель Макрон.
Попередні результати виборів будуть відомі о 21 годині за київським часом, коли оголосять результати екзитполів.

Читайте також: Макрон заявив, що не підкорятиметься диктату Путіна

Як повідомляє видання Еuronews, французькі громадяни, які живуть на заморських територіях Франції, вже проголосували у другому турі президентських виборів. Порівняно з першим туром активність виборців тут помітно зросла. Зокрема, це стосується Французької Гвіани і Антильських островів.

У виборах змогли взяти участь французькі виборці з країн Північної та Південної Америки. У Монреалі, незважаючи на сильну зливу, люди за годину до відкриття стали збиратися біля виборчих дільниць, біля однієї з яких вишикувалася 2-кілометрова черга, йдеться в повідомленні.
"На дев'яти виборчих дільницях, які відкрилися в цей день у Нью-Йорку, також було досить жваво. Підрахунок голосів здійснюється на місці, після чого інформація передається в Париж. Результати місцевого голосування будуть оголошені не раніше, ніж завершитися загальний підрахунок голосів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 травня на заморських територіях Франції — островах Сен П’єр і Мікелон — розпочалося голосування в рамках другого туру президентських виборів у Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?