Євробачення-2017: У Києві поклали найдовшу в історії конкурсу червону доріжку
Категорія
Події
Дата публікації

Євробачення-2017: У Києві поклали найдовшу в історії конкурсу червону доріжку

Євробачення-2017: У Києві поклали найдовшу в історії конкурсу червону доріжку
Джерело:  ТСН

У Києві до проведення Євробачення-2017 поклали найдовшу в історії конкурсу червону доріжку, яка простягається від вулиці Грушевського до оглядового майданчика над Дніпром.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Монтували доріжку в суботу, 6 травня, та в ніч проти неділі. Доріжка вкрита спеціальною плівкою, але по ній можна ходити, тоді як в неділю у другій половині дня весь район навколо перекриють і пускатимуть лише по запрошеннях.

За словами організаторів, попередня церемонія відкриття "Євробачення" в 2005 році відбувалася на цьому ж місці та дуже сподобалася іноземцям.

Читайте також: На час Євробачення над Києвом закрили повітряний простір
"Вона відбувається на площі Конституції. Вона відбувається біля Верховної Ради, біля Маріїнського палацу, вона відбувається над Дніпром", - каже режисер церемонії відкриття Сергій Проскурня.

За планом, делегації прибуватимуть на Грушевського за алфавітним порядком: від Албанії до України та Великої Британії. Після експрес-інтерв'ю з ведучими церемонії гості шоу переміщатимуться до "Євроклубу", який розташований у виставковому центрі "Парковий". Там відбудеться концерт українських виконавців, а кожна делегація поставить автограф на повітряній кулі, яка злетить у небо.

Як повідомляв ONLINE.UA, один із ведучих пісенного конкурсу Євробачення-2017 Тимур Мірошніченко може потрапити до Книги рекордів Гіннеса, оскільки коментує Євробачення вже 12 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?