Активісти у Чехії протестували проти приїзду байкерів Путіна, з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Активісти у Чехії протестували проти приїзду байкерів Путіна, з'явилося відео

Активісти у Чехії протестували проти приїзду байкерів Путіна, з'явилося відео

У центрі Праги 6 травня активісти протестували проти приїзду до Чехії байкерів із прокремлівського клубу "Нічні вовки".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.

Зокрема, близько 30 людей із кримськотатарськими, українськими, чеськими прапорами, прапорами НАТО і Євросоюзу роздавали перехожим листівки, у яких ішлося про підтримку "вовками" анексії Криму та фінансування байкерів із російського держбюджету.

Окрім цього, на Вацлавській площі активісти розгорнули величезний плакат із написом "Чехам добре відомо, яка вона – "дружба" правителів Росії".
Читайте також: Путінського "нічного вовка" витурили з Польші
За інформацією видання, цьогоріч чеська влада не узгодила проїзд байкерів центральною площею міста. Тож основні заходи байкери провели на Ольшанському кладовищі, де поклали квіти до могил загиблих під час Другої світової війни солдатів і помолилися в церкві.

Після Праги "вовки" вирушать до поховання в місті Дечин, а потім збираються до Німеччини. Проти їхнього приїзду планують протестувати і в Берліні.

Як повідомляв ONLINE.UA, близько 50 байкерів-фанатів президента Росії Володимира Путіна з клубу "Нічні вовки" не пропустили на територію Грузії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?