Євробачення-2017: онлайн трансляція першого півфіналу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2017: онлайн трансляція першого півфіналу

Євробачення-2017: онлайн трансляція першого півфіналу
Джерело:  online.ua

ONLINE.UA проводив онлайн-трансляцію першого півфіналу Євробачення-2017.

Дякуємо, що були з нами - зустрінемося на другому півфіналі.

0:12 Ведучі подякували всім глядачам та попрощалися до наступної зустрічі.

0:10 Повторюють, як сьогодні виступали фіналісти

0:08 Так, визначені 10 фіналістів:

Молдова

Азербайджан

Греція

Швеція

Португалія

Польща

Вірменія

Австралія

Кіпр

Бельгія

0:05 Ведучі у довільному порядку оголошують фіналістів

0:02 Тимур нагадав, що представник України гурт O.Torvald виступатиме одразу у фіналі конкурсу.

23:57 Наразі Тимур Мирошниченко спілкується з представниками країн-учасниць, які виступатимуть у фіналі Євробачення-2017.

Манеля Наварро ми побачимо 13 числа з піснею Do it for your lover.

23:52 На сцені знову переможниця минулорічного Євробачення Джамала з піснею "Заманили". До речі, ця композиція була написана у співпраці з етно-хаус-колективом "ДахаБраха".

23:50 Невеличка перерва

23:48 Лінії для голосуванні закриті

23:43 Глядачам нагадують виступи всіх півфіналістів.

23:41 Джамала поспілкувалася з ведучими конкурсу: "Після перемоги я зустріла дуже багато чудових людей", - сказала співачка. Також переможниця Євробачення-2016 розповіла, що цього року вийшла заміж .

23:36 На сцені Джамала з симфонічною версією переможної пісні "1944", яка була спеціально створена для шоу Євробачення в Україні.

23:35 Олександр згадує, як тогоріч Джамала виборола право для України стати господарем цьогорічного Євробачення.

23:33 Глядачам нагадують, хто виступив.

23:29 Лінії для голосування глядачів відкриті. Нагадуємо, сьогодні Україна не голосує.

23:25 Останній півфіналіст на сьогодні Triana Par з Латвіїї. Музиканти виступають на головній арені Євробачення з піснею Line.

23:20 На сцені дантист, для якого музика спочатку була хобі, але згодом стала професією. Учасник зі Словенії Омар Набер виконує ліричну пісню On My Way.

23:18 Залишилося виступити двом учасникам

23:16 Під шістнадцятим номером з піснею Fly With Me виступає вірменська співачка Арцвік.

23:12 Співає учасник з Кіпру Ховиг. Хлопець виконує пісню Gravity. До речі, Ховиг вже намагався потрапити на Євробачення, але не пройшов нацвідбори. Цьогоріч його відібрали згідно з внутрішнім голосуванням.

23:07 На сцені джазова співачка Мартіна Барта з Чехії з піснею My Turn. За її словами, вона дуже здивувалася, коли її запросили виступити на Євробаченні, тому як раніше вона не виконувала поп-пісень.

23:06 Ми продовжуємо, вже виступило 13 учасників

23:04 Невеличка перерва.

23:03 Ведучі селфяться

23:01 Співає представниця Ісландії Свала. Співачка виконує пісню Paper. Що цікаво, батько Свали у 1995 році брав участь у Євробаченні.

22:56 На сцені учасники від Молдови гурт Sunstroke Project з запальною піснею Hey Mamma. Нагадаємо, разом з Олею Тірою хлопці представили республіку Молдова на конкурсі пісні Євробачення-2010, яке проходило у Норвегії та посіли 22 місце.

22:53 Кася Мось з Польщі піднялася на сцену під 11 номером. Співачка виконує пісню "Ліхтарик". Відзначимо, торік Кася знялася для журналу Playboy.

22:49 Не сцені представниця Греції Демі з піснею This is Love. До речі, Греція виступала на Євробаченні 36 разів. Їй вдалося виграти конкурс один раз - 2005 року в Києві.

22:44 Зараз співає учасник від Португалії Сальвадор Собрал. Виконавець пропустив всі репетиції конкурсу через хворобу.

22:40 На сцені з піснею Skeletons співачка з Азербайджану Діана Гаджиєва. В 2010 році вона змагалсь у відборі на участь від Азербайджану в конкурсі Євробачення-2011.

22:36 Після невеликої перерви півфінал продовжується виступом представників Фінляндії Норми Джон з піснею Blackbird. Норма Джон — фінський дует вокалістки Лєєни Тірронен і піаніста Лассе Пійрайнена, Колектив був створений у 2008 році.

22:33 Володимир Остапчук та Олександр Скічко оголосили невелику перерву.

22:29 Під шостим номером на сцену піднявся епатажний виконавець з Чорногорії Славко Калезич з піснею Space. Хлопець з'явився у довжелезній спідниці, його образ доповнює довга коса, яка за словами співака має зв'язок з космосом. Славко відомий на Батьківщині як актор. Він зіграв у 6-ти стрічках.

22:25 На сцені представниця Бельгії Бланш з піснею City Lights. Співачку зустріли бурхливими оваціями. 2016 року Бланш брала участь у п'ятому сезоні бельгійської версії шоу "Голос".

22:20 Під четвертим номером виступає 28-річная співачка з Албанії Ліндіта. Співачка виконує пісню World. Відзначимо, Албанія бере участь у Євробаченні з 2004 року.

22:17 На сцені 17-річний австралієць Ісайя Фаєрбрейс з піснею don’t Come Easy. Хлопець співає баладу про мрію та боротьбу за неї. До речі, Ісайя перемагав у восьмому сезоні "Х-фактору" в Австралії.

22:13 Представниця Грузії Тамара Гачечиладзе вийшла на головну арену Євробачення у довгій червоній сукні. Співачка виконує пісню Keep The Faith.

22:09 На сцені з'явився перший учасник зі Швеції Робін Бенгтссон з піснею I can’t Go On. До речі, Швеція шість разів перемагала на Євробаченні, поступаючись тільки Ірландії.

22:05 На сцені з'явилися ведучі.

22:00 Початок першого півфіналу. На головній сцені конкурсу з'явився MONATIK з піснею "Кружит" англійською мовою.

21:45 Ведучі вже готові до старту шоу. Нагадаємо, на виготовлення костюмів українських ведучих конкурсу Євробачення-2017 – Володимира Остапчука, Олександра Скічка та Тимура Мірошниченка — довелося витратити 894 тисячі гривень.

21:45 Фотозвіт із бекстейдж туру, що пройшов у МВЦ за кілька годин до початку шоу.

21:37 Україна не голосуватиме на першому півфіналі Євробачення.

  20:48 Ось у такому порядку виходитимуть сьогодні конкурсанти:

1. Швеція: Робін Бенгтссон – I can’t Go On
2. Грузія: Тамара Гачечиладзе – Keep The Faith
3. Австралія: Ісайя Фаєрбрейс – don’t Come Easy
4. Албанія: Ліндіта – World
5. Бельгія: Бланш – City Lights
6. Чорногорія: Славко Калезич – Space
7. Фінляндія: Норма Джон – Blackbird
8. Азербайджан: Діана Гаджиєва – Skeletons
9. Португалія: Сальвадор Собрал – Amar Pelos Dois
10. Греція: Демі – This is Love
11. Польща: Кася Мось – "Ліхтарик"
12. Молдова: Sunstroke Project – Hey Mamma
13. Ісландія: Свала – Paper
14. Чехія: Мартіна Барта – My Turn
15. Кіпр: Ховиг – Gravity
16. Вірменія: Арцвик – Fly With Me
17. Словенія: Омар Набер –On My Way
18. Латвія: Triana Park – Line

Дивіться також: Чим живе головна фан-зона Євробачення: фоторепортаж ONLINE.UA.

У другому півфіналі виступатимуть представники таких 18 країн: Македонія, Мальта, Нідерланди, Сербія, Данія, Румунія, Угорщина, Австрія, Ірландія, Швейцарія, Естонія, Ізраїль, Болгарія, Сан-Маріно, Литва, Хорватія, Норвегія і Білорусь.

Євробачення-2017: де дивитись перший півфінал.

У фіналі змагатимуться 25 фіналістів Євробачення-2017 – по десять переможців першого і другого півфіналів, представників країн "Великої п'ятірки" – Великобританії, Італії, Іспанії, Франції, Німеччини, а також країни-господарки конкурсу України.

Слідкуйте за Євробаченням разом з ONLINE.UA!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?