Урочисте відкриття Євробачення-2017 і червона доріжка: онлайн трансляція та відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Урочисте відкриття Євробачення-2017 і червона доріжка: онлайн трансляція та відео

Урочисте відкриття Євробачення-2017 і червона доріжка: онлайн трансляція та відео
Джерело:  online.ua

ONLINE.UA слідкує за подіями навколо урочистого відкриття міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 та церемонією червоної доріжки.

Проходження червоною доріжкою починається о 17:00. Друга офіційна частина запланована на 20:00 у Euroclub. На місці подій перебуває кореспондент ONLINE.UA Дар`я Тарасова - вона слідкує за подіями, а також робитиме стріми на Facebook-сторінці нашого порталу.

20:20 Дякуємо за перегляд! Приєднуйтеся до нас наступного разу. Зазначимо, що ONLINE.UA вестиме онлайн-трансляції півфіналів та фінал Євробачення-2017. Слідкуйте за першим півфіналом, який розпочнеться о 22:00 9 травня тут.

20:18 Джамала:"Я дуже рада, що ми, українці, можемо бути частиною цього надзвичайного заходу, який називається Євробачення-2017. Тисячі людей приїхали до України і можуть побачити справжній Київ, справжню Україну - не із заголовків газет, не на телебаченні. Познайомитися з українською культурою, українцями, кухнею традиціями та послухати українську музику. Українська музика і зібрала нас тут".

20:10  "Музика може змінити світ: зробити його розумнішим, добрішим! Тому нехай усюди лунає музика!" - мер Києва Віталій Кличко  на урочистій частині відкриття Євробачення -2017.

20:05"Наступної суботи ми дізнаємося країну, яка проводитиме Євробачення 2018 року. Тому зараз давайте привітаємо найвизначніше, найвеличніше шоу, яке коли-небудь бачило людство" - перша леді Марина Порошенко на урочистій частині відкриття Євробачення -2017.

19:56 Український прапор на кульках із символами Євробачення здійнявся у небо. Запускав фронтмен наших учасників O.Torvald - Женя Галич.

19:38 Гурт Fusedmarc (Литва) - ексклюзивний коментар.

19:26 Фаворит Євробачення Франческо Габбані та Клаудіа Фаніелло від Мальти - коментарі журналістам

19:20 "Це символ кохання та шлюбу" - ісландка Svala про своє татуювання.

19:02  Представники Данії (Аня Ніссен), Грузії (Тамара Гачечіладзе), Фінляндії (гурт Norma John) та Ісландії (Svala) - ексклюзивні коментарі ONLINE.UA.

18:57 Брендан Мюррей, представник Ірландії, на запитання ведучої про те, як він "зависає", відповів: "З борщем".

18:52 Представниця від Македонії Яка Бурчеська звернулася до українців (ексклюзив)

18:45   Українські рокери O.Torvald, на правах господарів конкурсу, завершили ходу червоною доріжкою.

Женя Галич, фронтмен гурту (говорить українською):

"Все ок, я надіюся, що наших людей тут багато і вони розуміють, про що ми говоримо. Дякуємо всім, що завітали і, на щастя, погода допомогла нам сьогодні на цій червоній доріжці"

18:43 Всі учасники, окрім O.Torvald, - на червоній доріжці.

18:40 Діана Гаджиєва з Азербайджану, яка народилася у Маріуполі - ексклюзивний коментар.

18:33  Представник Австрії Натан Трент та від Болгарії - Крістіан Костов спілкуються з журналістами

18:27 Чарівний Київ - господар Євробачення-2017

18:24  Епатажний Славко Колезич зі своєю довжелезною косою від Чорногорії

18:21 Гурт SunStroke Project з Молдови.

18:18 Латвійський гурт Triana Park, який співатиме пісню "Line" на конкурсі.

18:07  Коментарі учасників журналістам

18:03 Гречанка Demy (Дімітра Пападеа)

17:52 Тамара Гачечіладзе від Грузії

17:43  Дует Койт Тооме і Лаура з Естонії

17:38 Красуня Аня Ніссен з Данії

17:33 Червона доріжка з висоти пташиного польоту.

17:30 Жак Худек від Хорватії - на червоній доріжці.

17:25 З`явився учасник від Болгарії Крістіан Костов

17:17 Приїхали ведучі конкурсу Тимур Мірошниченко, Володимир Остапчук та Олександр Скічко.

Нагадаємо, червона доріжка розташована перед Маріїнським палацом та є найдовшою в історії Євробачення – 265 метрів. Вона поділена на спеціальні зони, де учасники зможуть зупинитися та поспілкуватися з журналістами або зробити фото з фанами пісенного конкурсу.

У кожній цій зоні делегації будуть зустрічати сім ведучих. Праворуч від доріжки організовано робочу зону для медіа, а ліворуч – зону для гостей та фанатів, які прийшли познайомитися з учасниками.

Країни виходять на доріжку за абеткою.

Після червоної доріжки відбудеться офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу у КВЦ Парковий. Потім Національний оркестр народних інструментів України з майданчика великої зали третього поверху виконає переможні хіти пісенного конкурсу Євробачення.

Урочиста церемонія відкриття пісенного конкурсу Євробачення 2017, ведучими якої є Олександр Педан та Марія Єфросініна, розпочнеться о 20.00. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?