У Франції з'явилися результати виборів на заморських дільницях
Категорія
Світ
Дата публікації

У Франції з'явилися результати виборів на заморських дільницях

У Франції  з'явилися  результати  виборів на заморських дільницях
Джерело:  live.lesoir.be

На другому турі президентських виборів у Франції за результатами голосування на дільницях у заморських департаментах впевнено переміг Емануель Макрон.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Soir.

Зокрема, на Мартініці (острів у Карибському морі) він отримав 77,5% голосів, у Гваделупі (у Вест-Індії) за нього проголосували 75,1% виборців, а у Французькій Гвіані (на північному сході Південної Америки) — 65%.

Варто зазначити, що голосування на заморських територіях Франції почалося ще напередодні.

Читайте також: Вибори у Франції: Макрон, Ле Пен та близько 28% виборців вже проголосували

Про перші попередні результати президентських виборів стане відомо відразу після закриття виборчих дільниць.

Як відомо, Макрон виступає за подальшу лібералізацію економіки та інвестиції в систему освіти і сподівається сформувати нову центристську більшість.

У свою чергу, 48-річна Марін Ле Пен обіцяє замінити євро національною валютою, перетворити Євросоюз у альянс суверенних держав або повністю вийти з ЄС, і захищати права робітників і обмежити імміграцію.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що поліція евакуювала людей з площі перед всесвітньовідомим музеєм Лувр, де Макрон планував святкувати свою перемогу на виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?