У Середземному морі за два дні врятували 6 тисяч мігрантів, які пливли до Європи
Категорія
Світ
Дата публікації

У Середземному морі за два дні врятували 6 тисяч мігрантів, які пливли до Європи

У Середземному морі за два дні врятували 6 тисяч мігрантів, які пливли до Європи
Джерело:  thelocal.it

У Середземному морі за 5 і 6 травня військові моряки Євросоюзу врятували близько шести тисяч мігрантів, які намагалися дістатися до Європи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Local.

Так, близько 3000 мігрантів підібрали 6 травня військово-морським флотом, береговою охороною, та прикордонним агентством ЄС Frontex, а також кораблями неурядових організацій.

Деякі з них вже були доставлені на береги Італії, а інші, в тому числі 730, на борту судна, що експлуатується "Лікарями без кордонів", прямують до італійського узбережжя.

Читайте також: Біля берегів Італії перекинувся човен із сотнями мігрантів: з'явилися драматичні фото і відео

Ще близько 3000 мігрантів були знайдені у Середземному морі 5 травня на гумових човнах і саморобних плотах після того, як вони залишили Лівію,.

Лівійська берегова охорона також повідомила, що підібрала близько 170 мігрантів в районі Тріполі в суботу, але їй не вдалося врятувати інших "через брак коштів".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Росії Володимир Путін відверто збрехав, розповідаючи про європейські "жахи" із життя мігрантів в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?