Ротшильди допоможуть Україні з кредитами "ПриватБанку"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ротшильди допоможуть Україні з кредитами "ПриватБанку"

Ротшильди допоможуть Україні з кредитами "ПриватБанку"
Джерело:  Приватбанк

На початку травня "ПриватБанк" підпише договір з консорціумом міжнародних компаній на чолі з Rothschild&Co щодо реструктуризації кредитів колишніх власників банку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-служба банку.

13 квітня Наглядова рада банку обрала консорціум компаній в складі Ротшильд, ТОВ "Ернст енд Янг" та ТОВ "Фінпоінт" переможцем конкурсу з обрання компанії для ведення переговорів про реструктуризацію, внесення додаткового забезпечення та відновлення вартості проблемних кредитів, які були надані колишнім кінцевим бенефіціарам "ПриватБанку", для максимізації якості такого кредитного портфелю.

Читайте також: Гонтарева зробила гучну заяву щодо "ПриватБанку"

"Враховуючи зобов’язання кінцевих бенефіціарів банку та виходячи з необхідності забезпечення стабільності фінансової системи, уряд 18 грудня 2016 року ухвалив рішення про входження держави до капіталу "ПриватБанку", згідно з яким держава в особі Мінфіну стала власником 100% акцій", - йдеться у повідомленні.

Крім того, нагадують у прес-службі, "ПриватБанк" було докапіталізовано на суму 116,8 млрд гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у "ПриватБанку" прийняли рішення про перенесення юридичної адреси установи з Дніпра до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?