За добу бойовики на Донбасі влаштували 65 обстрілів, стріляли з великих калібрів
Категорія
Події
Дата публікації

За добу бойовики на Донбасі влаштували 65 обстрілів, стріляли з великих калібрів

За добу бойовики на Донбасі влаштували 65 обстрілів, стріляли з великих калібрів

Ситуація в зоні АТО на Донбасі залишається напруженою, за минулу добу бойовики 65 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, у тому числі з важкого озброєння.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку з артилерії калібру 122 мм, озброєння БМП, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів і кулеметів великих калібрів бойовики обстрілювали позиції біля Троїцького.

З 82 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів сепаратисти обстрілювали українські сили неподалік Верхньоторецького, а з озброєння БМП, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів били по опорних пунктах неподалік Луганського.

Читайте також: Бойовики ДНР використовують "опудала" для розвідки позицій ЗСУ на Донбасі

З мінометів калібру 82 мм терористи стріляли поблизу Опитного, а з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів обстрілювали українські позиції під Авдіївкою. З гранатометів і кулеметів великих калібрів бойовики вели вогонь по силах АТО в Кам'янці, Пісках і Зайцевому.

По опорних пунктах під Невельским сепаратисти били із зенітної установки ЗУ-23-2 та автоматичних гранатометів. Українські позиції неподалік Майорська були обстріляні з гранатометів і стрілецької зброї.

На Приморському напрямку з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали позиції поряд з Водяним. 82 мм міномети, гранатомети і кулемети великих калібрів бойовики застосовували по опорних пунктах неподалік Красногорівки.

По позиціях морських піхотинців поблизу Широкіно терористи вели вогонь з озброєння БМП, а під Павлополем – з озброєння БТР і гранатометів. По позиціях біля Лебединського та Мар'їнки бойовики били з гранатометів і великокаліберних кулеметів. Сили АТО в Новоселівці-2 обстрілювали з кулеметів великих калібрів, а в Гнутово – з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку з артилерійських систем калібру 152 мм і 122 мм, гранатометів, мінометів калібру 120 і 82 мм, великокаліберних кулеметів бойовики накривали опорні пункти поблизу Кримського. З артилерії калібру 120 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів були обстріляні українські позиціях поруч з Троїцьким.

Артилерію калібру 152 мм і 122 мм, 120 мм міномети, гранатомети різних систем і кулемети великих калібрів бойовики застосовували біля Новозванівки. По українцяї в Попасній терористи вели вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, а по українських силах в Катеринівці – з мінометів калібру 82 мм. З артилерії калібру 122 мм, 120 мм мінометів, гранатометів і кулеметів великих калібрів сепаратисти били по позиціях сил АТО в районі Новоалександрівки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українська розвідка попередила про провокації з численними жертвами, які бойовики запланували на травневі свята.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?