Метінвест Ахметова отримав контроль над Дніпровським меткомбінатом - ЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Метінвест Ахметова отримав контроль над Дніпровським меткомбінатом - ЗМІ

Метінвест Ахметова отримав контроль над Дніпровським меткомбінатом - ЗМІ

Холдинг олігарха Ріната Ахметова "Метінвест" отримав контроль над ПАТ "Дніпровський металургійний комбінат" (ДМК) у Кам'янському.

Про це заявив співголова фракції "Опозиційний блок" Олександр Вілкул, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтернет-видання "Новости Каменского "Кстати+".

Читайте також: Найбагатші українці: Порошенко опустився в рейтингу, лідирує Ахметов

Зазначимо, що ДМК входив в корпорацію "Індустріальний союз Донбасу", і станом на лютий 2017 року керівництво меткомбінату попереджало про загрозу повної зупинки підприємства через нестачу сировини.

У відповідь на запитання щодо можливої зупинки ДМК Вілкул пояснив, що підприємство відновить роботу вже в травні після переходу в сферу впливу групи "Метінвест".

"У "Метінвеста" є можливість вирішити проблеми ДМК і з залізорудною сировиною, і з коксом, і вугіллям. А значить - тисячі городян будуть з роботою і зарплатою", - підкреслив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше металургійна група "Метінвест" заявила про втрату контролю над усіма своїми підприємствами на окупованому Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?