В Одесі чоловіка затримали за радянську символіку на автомобілі
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі чоловіка затримали за радянську символіку на автомобілі

В Одесі чоловіка затримали за радянську символіку на автомобілі

В Одесі затримали 29-річного місцевого жителя за прапор з радянською символікою на автомобілі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Читайте також: В Україні досі комуністична система влади: соціолог видав несподівані факти

Інформація про незаконне поширення радянської символіки в районі ринку "Застава" надійшло по лінії "102", після чого правоохоронці виявили на місці автомобіль з іноземною реєстрацією, до якого був прикріплений прапор із зображенням червоної зірки, серпа та молота та надписом "Отчественная война".

Чоловіка затримали попередньо за звинуваченнями у виготовленні, поширенні комуністичної символіки та пропаганді комуністичного та націонал-соціалістичного тоталітарних режимів.

Затриманого помістили у ізолятор тимчасового затримання, йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5-ти років з конфіскацією майна або без неї.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Криму проукраїнський активіст Володимир Балуха вивісив на стіні свого будинку табличку з адресою "Вулиця Героїв Небесної сотні, 18" та флаг України, після чого ФСБ РФ затримала його за "зберігання зброї".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?